AS / NZS 2172 Australia Standard Baby Cot

● SKU: BC04

● Ukuran: 134x74x80cm

● Cocog karo kasur 130x69cm

● Dhuwur Dhuwur rong papan sing luwes

● Komplek karo AS / NZS 2172 Standard

● Warna sing disesuaikan


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

Elegant, prasaja lan praktis, Cot bayi iki dirancang kanggo nawakake safety lan kemampuan total, tanpa kompromi kanthi gaya.Ia didhekake saka New Zealand Pine lan ora kalebu sisih tetes sing ateges sampeyan lan bayi sampeyan bisa nyenengake. luwih aman cot. Ditambah tanpa butuh lathi, lan luwih gampang digunakake lan luwih jelas lan kuwat. Uga nyedhiyakake kamar kanggo bayi tanpa gedhe lan gedhe banget. Kanthi desain kanthi elegan sing ringkes, patemon pancen cepet lan gampang.

Kanthi cara iki, tundhuk karo standar safety wajib AS / NZS 2172.

Fitur

● SKU: BC04

● Ukuran: 134x74x80cm

● Cocog karo kasur 130x69cm

● Dhuwur Dhuwur rong papan sing luwes

● Komplek karo AS / NZS 2172 Standard

● Warna sing disesuaikan

BC04-6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan