Kamar Fashion Frame Baby Frame

● Dipaten

● Cocog karo kasur 120x60cm

● Dhuwur Dhuwur Tataran Tataran Tingkat

● Laras karo EN716 Standard

● Warna sing disesuaikan


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

Cot bayi sing bisa ditrapake EU standar iki ngidini cot lempitan kanthi kompak utawa simpenan kompak. Kasedhiya yaiku desain rel (ora ngeculake) sing nyedhiyakake paling akeh babagan keamanan produk. Digawe saka pinus padhet, cot iki cocog karo standar EN716 lan dadi pilihan sing sampeyan apik ing omah utawa kanggo nggunakake komersial. Kabeh alat kanggo gampang ngumpul klebu.

Fitur

● Dipaten

● Cocog karo kasur 120x60cm

● Dhuwur Dhuwur Tataran Tataran Tingkat

● Laras karo EN716 Standard

● Warna sing disesuaikan

Layanan Kita

24 × 365 wektu lengkap digunakake kanggo sampeyan. Proses / tim ketat QC. Sampel gratis ing kasus tartamtu. Sistem aftersale lengkap. Proteksi desain / paten sing disesuaikan. Tutup nganyari informasi babagan pasar / pasar saben wulan. Kita tindakake prinsip "Ngluwihi pengarepan sampeyan"! Ayo kita kerja sama-sama ngarep-arep nggawa urip sing aman, sehat lan nyaman!

BC05-3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan