Kursi Kursi Kayu Solid Kayu Kasar

● Kursi restoran bayi sing apik banget

● Sabuk tali sing bisa diatur

● dhuwur kursi 500mm

● Konsep menyang EN 14988

● Déwan mandiri dibutuhake

● Ukuran 710 (H) x 530 (W) x 530 (D) mm

● Cocog kanggo panggunaan komersial utawa omah


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

Dhuwur tradisional, mantep lan mantep, kursi dhukun ing dhuwur restoran iki bakal cocog karo dekorasi sing dienggo ing restoran, Kafe, bistros lan papan makan liyane. Produk iki ditrapake kanggo bocah umur 36 wulan, kanthi bobot maksimum 15 kg, sing bisa lungguh kanthi ora langsung. Rampung gampang bisa ngresiki supaya ngresiki kanthi gampang lan gampang, ora ana gunane! Majelis mandhiri dibutuhake sajrone 5minit.

Fitur

● Kursi restoran bayi sing apik banget

● Sabuk tali sing bisa diatur

● dhuwur kursi 500mm

● Konsep menyang EN 14988

● Déwan mandiri dibutuhake

● Ukuran 710 (H) x 530 (W) x 530 (D) mm

● Cocog kanggo panggunaan komersial utawa omah

BH01-6

BH01-71

BH01-8

BH01-9

BH01-10


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan