Warta

  • Wektu kirim: Jun-23-2020

    Kabeh wong tuwa pengin bayi lan aman lan sehat. Kejaba panganan, sandhangan, lsp. Barang-barang perabotan sing bayi turu, lungguh lan dolanan uga penting banget kanggo nggawa lingkungan sing resik. Mangkene belows minangka sawetara tips kanggo sampeyan. Kanggo mbusak bledug ing prabot sampeyan sing kerep, coba kanthi ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Apr-29-2020

    Yen sampeyan duwe bocah utawa siji utawa luwih, terus tindakake saran babagan kesehatan umum: 1. Sampeyan ora bisa ngandelake bocah supaya bisa dadi topik sing angel. dadi sampeyan kudu ngetokake dhewe minangka sumber informasi. 2.Waca informasi kanthi gampang lan migunani, nyoba supaya obrolan lan produktif….Waca liyane »

  • Wektu kirim: Apr-29-2020

    Yen sampeyan lagi ngandut, priksa manawa sampeyan ngerti saran, sing saya ganti kanthi terus-terusan: 1. wanita hamil wis menehi saran kanggo mbatesi kontak sosial sajrone 12 minggu. Iki tegese ngindhari kumpul gedhe, kumpul karo kulawarga lan kanca-kanca utawa rapat ing ruang umum sing luwih cilik kayata kafe, restauran ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Apr-29-2020

    Kita ngerti iki minangka wektu sing kuwatir kanggo kabeh wong, lan sampeyan bisa duwe kuwatir tartamtu yen sampeyan lagi ngandhut utawa duwe anak utawa duwe anak. Kita wis nulis saran babagan coronavirus (COVID-19) lan ngrawat wong-wong sing saiki kasedhiya lan bakal nganyari babagan iki, luwih ngerti. Yen sampeyan ha ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Apr-26-2020

    Kita ngerti iki minangka wektu sing kuwatir kanggo kabeh wong, lan sampeyan bisa duwe kuwatir tartamtu yen sampeyan lagi ngandhut utawa duwe anak utawa duwe anak. Kita wis menehi saran saran babagan coronavirus (COVID-19) lan ngrawat wong-wong mau sing saiki kasedhiya lan bakal terus nganyari ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Mar-20-2020

    Ibu-ibu sing duwe pengalaman bayi kudu ngerti yen yen sijine bayi, mula wong tuwa bisa kuwatir yen dheweke bakal diremehake bayi, mula dheweke ora turu turu sewengi; lan nalika bayi turu, amarga karakteristik bayi, dheweke bakal nguyuh lan nguyuh ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Mar-06-2020

    Apa butuh bayi? Saben wong tuwa duwe pendapat sing beda. Akeh ibu sing mikir yen wis cukup kanggo bocah lan wong tuwa turu bareng. Sampeyan ora perlu nyelehake cot bayi kanthi kapisah. Sampeyan uga trep kanggo panganan sawise tangi ing wayah wengi. Bagean liyane saka wong tuwa ngrasakake yen ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Feb-01-2020

    Bayi kasebut minangka pangarep-arep saka kulawarga, bayi tuwuh saben dina, ibu lan bapak saestu ndeleng ing mripat utawa ing ati, wiwit lair nganti babble, saka susu kanggo Feed dhewe, kudu ati-ati kanthi ati-ati lan bapak, ing tahap iki, milih kursi mangan sing seneng banget uga ana ing agenda, dadi kepiye milih ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Dec-30-2019

    Para Sadulur, Kita bakal melu 2019 K + J Bayi Internasional kanggo Pamuda Remaja sajrone Sep 19 ~ 22th, 2019 ing Koeln, Jerman. Sugeng rawuh ing riko (11.3 E-056) lan produk anyar, muga-muga bisa nemokake kesempatan liyane kanggo ngladeni sampeyan! Salam kanggo Faye Living Waca liyane »