Playtable Anak lan Papan Stool sing warni modern

● SKU: MB01

● Siji Tabel + 1/2/3/4 Kursi

● Ukuran meja: 60cm Dia * 47cm H

● Ukuran kursi: 30cm Dia * 30cm H

● Werna Selaras


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

Puteran Playful lan Kursi Modhisional Iki kanggo digawe saben kamar ing omah modern. Gunakake meja lan kursi muter ing ruangan anak, pawon utawa ruang tamu kanggo menehi anak lan ruang kerja ing papan sampeyan.

Fitur

● jaminan 5 taun babagan cacat manufaktur

● Keamanan diuji miturut standar internasional

● Digawe saka kayu sing padhet saengga beda karo warna bisa kedadeyan

Ukuran

● Ukuran meja: 60cm Dia * 47cm H

● Ukuran kursi: 30cm Dia * 30cm H

Bahan

● MDF lan sikil kayu pinus sing padhet

● Lacquer bebas saka pelarut

Tulung dicathet

● Produk iki ngirim murah lan kudu ngumpul

KT02-7

1

2

3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan