Tabel Anak Laras Dhuwur lan Set Kursi

● SKU: KT01

● Tabel Modern & Kursi Modern sing bisa luwes: Dhuwur meja lan kursi iki bisa diatur saka 14,5 nganti 16,9 ″ nalika bocah tuwuh karo dering putih

● Set Kayu Kayu Ultra-Functional :: Perabotan modern lan apik sing cocog karo omahmu, Padha mangan, muter lan nggawe kerajinan, dibangun kanthi 2 panyimpenan kanggo akses barang sing trep

● Gawe Bocah Kayangan sing Gampang lan Sturdy: Perabot bocah sing bentuké digawe saka sikil kayu sing padhet kanthi kursi PP sing ndhuwur lan apik, kursi sing ramping njamin sampeyan lan gampang tetep resik, ukurane sampurna nganti umur 1 taun kanthi ruangan kanggo tuwuh, bakal gampang tuwuh karo dheweke nganti 5 taun

● Gampang diinstal / NO Alat sing dibutuhake: 1 min kanggo patemon cepet lan bubar, ruangan ruangan kanggo nyuda papan sing dikuwasani dening set, kursi kanthi gampang ndhukung 200 wong diwasa lb, lan bakal tahan nganti pirang-pirang umur lan tahap dolanan bocah cilik

● Tabel sing sampurna kanggo bocah / bocah sekolah / bocah, dhuwur kanggo bocah cilik kita lungguh ing lantai sing ora apik, ora ana lemah, becik kanggo wong tuwa dolanan karo dheweke.


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

Napa Kita Perlu Iki?

● Wenehi papan kanggo bocah-bocah dhewe sing bisa suwene pirang-pirang taun lan ngembangake pakulinan nggunakake papan tartamtu supaya bisa ditindakake.

● Iki minangka generasi anyar sing bisa laras main / mangan / sinau kursi meja meja kanggo bocah / bocah sekolah / bocah,

● Tabel kayu kasebut nduweni ketinggian luwes 3-level, sing ngidini sampeyan nyetel posisi kanthi pas supaya cocog.

● Tabel Kayu Beech lan Kursi kanthi 2 storages, sing nggawe kemungkinan play play karo anak-anak sampeyan,

● Ukuran sing sampurna kanggo dipangan bocah, maca buku, warna, nggawe kerajinan, dolanan game, mung lenggah lan wiwiti nyenengake.

● Kursi mejo lan awet-awet dipasang kanggo minimalake papan sing dikuwasani dening pesawat, lan kursi bisa menehi udakara 200 lbs tanpa dhukungan

● Ora ana keperluan alat lan siji desain kanggo nyegah panggunaan jangka panjang, dongeng gampang tetep resik, ndhuwur meja sing ramping tanpa kerah kanggo panganan supaya macet.

● Konstruksi kayu sing apik dirancang gampang kanggo dipasang lan ngresiki, Cocog kanggo kamar turu, ruangan ruangan, utawa ruang tamu.

● Set kursi meja dirancang kanggo tahan tip lan mung sing cocog kanggo bocah sing umur siji nganti enem taun

Sijine Tabel Cantik, Sturdy kanggo ruangan dolanan Anak cilik sampeyan

Ukuran Sampurna kanggo Fit

Iku cocog kanggo bocah lanang lan bocah-bocah wadon, sing bisa mlebu kursi. Sikil meja lan kursi loro-lorone kuwat banget lan ora kuwatir yen dheweke ora apes lan ora ana kejaba kajaba bocah sengaja ora atos

Ukuran ukuran (3 Penyesuaian Tahap)

Menehi bocah cilik karo meja lan kursi kanthi ukuran, menehi rasa ngontrol lan mbantu dheweke sinau kamardikan kanggo macem-macem umur

Iku tabel cilik sing bakal ditrapake ing wilayah cilik saka kamar endi wae sing bakal dipasang

Space-saver kanggo nyilikake papan sing dikuwasani dening pesawat, kursi kanthi gampang ndhukung 200 wong diwasa lb, lan bakal tahan nganti pirang-pirang umur lan tahap dolanan bocah, sampeyan bisa nyopot nalika sampeyan ora butuh item maneh.

Fitur

● SKU: KT01

● Tabel Modern & Kursi Modern sing bisa luwes: Dhuwur meja lan kursi iki bisa diatur saka 14,5 nganti 16,9 ″ nalika bocah tuwuh karo dering putih

● Set Kayu Kayu Ultra-Functional :: Perabotan modern lan apik sing cocog karo omahmu, Padha mangan, muter lan nggawe kerajinan, dibangun kanthi 2 panyimpenan kanggo akses barang sing trep

● Gawe Bocah Kayangan sing Gampang lan Sturdy: Perabot bocah sing bentuké digawe saka sikil kayu sing padhet kanthi kursi PP sing ndhuwur lan apik, kursi sing ramping njamin sampeyan lan gampang tetep resik, ukurane sampurna nganti umur 1 taun kanthi ruangan kanggo tuwuh, bakal gampang tuwuh karo dheweke nganti 5 taun

● Gampang diinstal / NO Alat sing dibutuhake: 1 min kanggo patemon cepet lan bubar, ruangan ruangan kanggo nyuda papan sing dikuwasani dening set, kursi kanthi gampang ndhukung 200 wong diwasa lb, lan bakal tahan nganti pirang-pirang umur lan tahap dolanan bocah cilik

● Tabel sing sampurna kanggo bocah / bocah sekolah / bocah, dhuwur kanggo bocah cilik kita lungguh ing lantai sing ora apik, ora ana lemah, becik kanggo wong tuwa dolanan karo dheweke.

KT01-7

4

5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan