8Panel Kayu Puteri Kayu Lengkap Eropa standar

● 8 SIDE PLAYPEN: Nyedhiyakake pangayoman sing dipercaya minangka malaikat wali sing njaga bocah lan putu. Salajengipun, digawe saka kayu pinus padhet sing ora ditambani.

● Selang-selang ing sisih Selamat: Playpen duwe dhasar karet kanggo nyegah lantai sing goresan lan ganti playpen. Gapura ngidini mlebu gampang lan bisa dibukak lan diluncurake liwat klip.

● TEKNOLOGI INNOVATIF: Ora kaya playpens liyane, iki bisa dikunci kanthi macem-macem bentuk liwat mekanisme tekanan inovatif.

● Gampang lan MUNGSA MUNGSA: Nggunakake playpen sampeyan mung kudu ngawut-awut nyambung unsur pisanan lan pungkasan kanthi rong ngawut-awut (kalebu kiriman). Liyane saka playpen kasebut diwiwiti.

● TANPA LAMPIRAN: kanthi tuku playpens tambahan sing luwih akeh sampeyan bisa nglampahi sakcara.


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

KESELAMATAN - digawe saka kayu pinus sing ora ditambani - kabeh permukaan unsur bebas saka sudhut sing cetha kanggo nyegah cedera - bar tebal: diameter 1. 5 cm - ruang ing antarane bar: 6. 5 cm - bisa dikunci kanthi macem-macem bentuk, ora bisa bakal digeser karo bocah - sing tundhuk karo standar keamanan Jerman miturut: DIN EN 12227 (Playpens kanggo panggunaan domestik) DIN EN 1930 (Artikel panggunaan lan perawatan bocah - alangan keselamatan) DIN EN 71 (Keamanan Mainan dolanan) DIN EN-71- 1 (Sifat mekanik lan fisik) DIN EN-71-2 (Flammability) DIN EN-71-3 (Migrasi unsur tartamtu)

SPESIFIKASI PRODUK - saben unsur bisa obah ing pojok 270 ° - sampeyan bisa nggawe wujud apa wae sing dikarepake - model sing kuat lan abot, kira-kira. 16 kg - bantalan dhasar karet - gapura bisa dibukak lan diluncurake ing klip sing aman kanggo loro-lorone - meh rampung dibuwang, mung obeng sing kudu nyambung elemen pisanan lan pungkasan kanthi rong ngawut-awut (kalebu kiriman) - bisa diluncurake kanthi tambahan tuku luwih akeh set playpens

DIMENSI - total kurungan 7. 20 m - dhuwur: 70. 0 cm - dimensi saka siji unsur kira-kira. 70. 0 cm x 90. 0 cm - dimensi gapura: udakara. Jembaré 50. 0 cm lan 65. 0 cm - playpen dilipat: 90. 0 cm x 70. 0 cm x 20. 5 cm

Pènget! Beboyo choking.

Fitur

● 8 SIDE PLAYPEN: Nyedhiyakake pangayoman sing dipercaya minangka malaikat wali sing njaga bocah lan putu. Salajengipun, digawe saka kayu pinus padhet sing ora ditambani.

● Selang-selang ing sisih Selamat: Playpen duwe dhasar karet kanggo nyegah lantai sing goresan lan ganti playpen. Gapura ngidini mlebu gampang lan bisa dibukak lan diluncurake liwat klip.

● TEKNOLOGI INNOVATIF: Ora kaya playpens liyane, iki bisa dikunci kanthi macem-macem bentuk liwat mekanisme tekanan inovatif.

● Gampang lan MUNGSA MUNGSA: Nggunakake playpen sampeyan mung kudu ngawut-awut nyambung unsur pisanan lan pungkasan kanthi rong ngawut-awut (kalebu kiriman). Liyane saka playpen kasebut diwiwiti.

● TANPA LAMPIRAN: kanthi tuku playpens tambahan sing luwih akeh sampeyan bisa nglampahi sakcara.

BP02-1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan