Kursi Feed Baby Highchair Kursi

● Ukuran: 59x59x83cm

● Sikil bunder

● 5in1 Aman Harness

● Tray Gedhe sing bisa dicopot

● Kursi 360 ° Rotasi

● Dhuwur Kursi 3Level Laras

● Jarum kaki 7Level luwes

● Kusyen adol kanthi seper

● Multiplefunction 3in1: Kursi High Baby + Kursi Bocah + Kursi Bar Dewasa


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

Kursi dhuwur bayi sing putar kanthi kursi putih lan sikil alami sing nyetel 2 dhuwur meja: meja makan standar 75cm lan meja anak saka 50cm.

Majelis prasaja gampang ngganti dhuwur. Dilengkapi harness safety 5 poin lan tray dinning sing bisa dicopot, utamane amarga bisa muter, sampeyan ora kudu mindhah kursi dhuwur sampeyan! Kanggo bocah sing umur 6 wulan nganti 6 taun, mesthi bakal dadi pilihan sing apik!

Kejabi, bisa ngowahi dadi kursi bocah (dhingklik sithik) kanthi sikile sikile 4 ekstra. Ditambah siji liyane, bisa langsung dadi kursi bar kanggo wong diwasa, apik tenan!

Fitur

● Ukuran: 59x59x83cm

● Sikil bunder

● 5in1 Aman Harness

● Tray Gedhe sing bisa dicopot

● Kursi 360 ° Rotasi

● Dhuwur Kursi 3Level Laras

● Jarum kaki 7Level luwes

● Kusyen adol kanthi seper

● Multifungsi 3in1: Kursi High Baby + Kursi Bocah + Kursi Bar Diwasa

BH07-21

BH07-6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan