Kursi Bocah-bocah Kursi Kursi sing Multifunctional

● Ukuran: 59x58x85cm

● Kaki Flat

● 5in1 Aman Harness

● Tray Gedhe sing bisa dicopot

● Kursi sing kapisah

● Jarum kaki 5Level Laras

● Kanggo 0,5 - 10 Taun


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

Kursi multifungsi bisa tuwuh karo bocah sampeyan. Kursi dhewe wis dikembangake kanthi bocah cilik sing aktif, menehi dhukungan lan kenyamanan sing cocog karo fitur sing bisa diatur.

● Saka bayi sing isih bayi nganti bayi

● Bocah sampeyan bisa lungguh ing meja panedhaan lan seneng mangan bareng karo kulawarga liyane.

● Kursi lan mburi sing dibunderaké menehi ergonomik sing optimal.

● Sikil luwes gampang alat sing gampang ngidini anak sampeyan bisa mlebu lan metu kanthi mandiri.

● Desain Skandinavia kontemporer.

Fitur

● Ukuran: 59x58x85cm

● Kaki Flat

● 5in1 Aman Harness

● Tray Gedhe sing bisa dicopot

● Kursi sing kapisah

● Jarum kaki 5Level Laras

● Kanggo 0,5 - 10 Taun

BH11-1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan