Kursi Pemain Bayi Kayu Modern Modern

● Struktur K / D, Gampang dibangun - Ora rumit mbangun kaya merek liyane

● Dalan sikil & Tanduran sing laras karo anak (6months 8years)

● Tray panganan ekstra gedhe sing bisa dicopot

● cocog kanggo nggabungake anak ing meja karo kulawarga

● Dirancang kanggo kekiatan

● Popular kanggo omah utawa restoran utawa hotel

● Dibangun nganggo bahan premium

● OEM / ODM desain lan percetakan logo bisa ditampa

● Waranti: 1 taun


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

Kursi dhuwur bayi modern sing tuwuh karo bayi. Desain cerdas ngidini penyesuaian saka bayi sing enom nganti bocah cilik lungguh ing meja karo kulawarga. Malah bisa diatur dadi kursi nganti wong diwasa.

Fitur

● Struktur K / D, Gampang dibangun - Ora rumit mbangun kaya merek liyane

● Dalan sikil & Tanduran sing laras karo anak (6months 8years)

● Tray panganan ekstra gedhe sing bisa dicopot

● cocog kanggo nggabungake anak ing meja karo kulawarga

● Dirancang kanggo kekiatan

● Popular kanggo omah utawa restoran utawa hotel

● Dibangun nganggo bahan premium

● OEM / ODM desain lan percetakan logo bisa ditampa

● Waranti: 1 taun

BH05-6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan