Sapa kulo?

Hebei Faye Co, Ltd minangka supplier profesional khusus ing Perabot Omah utamane perabotan bayi / bocah-bocah lan sawetara perabotan njaba, kriya omah lan sapiturute Kanthi pengalaman meh 10 taun, saiki kita wis ngirim produk kanggo luwih saka 30 yuta kalebu 5 bawana (digunakake ing 2 bawana pungkasan uga!). Klien kita kalebu pemborong, eceran, toko online (Amazon, Ebay), pedagang uga merek saindenging jagad. Nglayani malaekat cilik, kita ngerti sejatine pentinge produk kudu aman, saéngga safety mesthi NO.1 kanggo kita.