Perusahaan

Hebei Faye Co, Ltd

Nglayani malaekat cilik, safety mesthi NO.1 kanggo kita.

PENGENALAN

Hebei Faye Co, Ltd minangka supplier profesional khusus ing Perabot Omah utamane perabotan bayi / bocah-bocah lan sawetara perabotan njaba, kriya omah lan sapiturute Kanthi pengalaman meh 10 taun, saiki kita wis ngirim produk kanggo luwih saka 30 yuta kalebu 5 bawana (digunakake ing 2 bawana pungkasan uga!). Klien kita kalebu pemborong, eceran, toko online (Amazon, Ebay), pedagang uga merek saindenging jagad. Nglayani malaekat cilik, kita ngerti sejatine pentinge produk kudu aman, saéngga safety mesthi NO.1 kanggo kita.

Menehi tanggung jawab iki, kita wis ngerti karo peraturan sing relevan lan standar ASTM, EN, AS / NZS ..., kita duwe tim QC sing ketat sawise produksi pre / pertengahan / akhir kanggo njamin produk akhir yaiku sing dikarepake klien.

Sugeng rawuh kabeh klien supaya bisa ngobrol maneh :)

KENE PILIH US

Kanthi pengalaman meh 10 taun ing lapangan iki, kita wis ngerti karo peraturan sing relevan lan standar safety ASTM, EN, AS / NZS, saengga produk kita mesthi wis mumpuni lan aman. Menehi rega sing murah ora dadi tujuane. Nanging, kita nggarap produk sing nduweni kualifikasi & aman luwih dhisik banjur kerja kanthi biaya sing luwih murah. Amarga angel kanggo njaga siji barang supaya dadi penjual sing paling apik, kita nggawe inovasi lan nggarap desainer sing beda-beda kanggo nggawa produk anyar saben taun. Amarga inovasi kasebut, saiki bisa ngirim produk menyang luwih saka 20 negara uga duwe sawetara agen eksklusif ing wilayah tartamtu , kalebu sing adol Amazon, merek Online, Pemborong, Pengecer dll.

Sampeyan bakal dadi pakurmatan kanggo nggarap sampeyan yen diijini. Kajaba iku, bakal dadi perjalanan sing nyenengake ing urip kita

LAYANAN KAMI

Layanan 7x24x365 + tim QC sing berpengalaman, kualitase tansah paling dhuwur sing cedhak karo safety kasebut! Kabeh wong prihatin babagan rega lan kita kudu nganggep rega regane ora paling apik nanging cukup wajar, conto gratis diwenehake kanggo mriksa sampeyan. Uga seneng menehi barang khusus kanggo merek sampeyan dhewe. Bantuan sethithik nggawa bali, muga-muga ndhukung saben liyane nganti suwe!

ING NGANGGO BISA DENGAN US?