Bocah-bocah Nunggang ing Ruangan kothak Mainan Bagasi

● SKU: KL01

● PP + Harness

● 46 * 20,5 * 31CM

● Kalebet Kunci lan Kastor

● NW / GW: 1.6kg / 2.1kg

● Bocah-bocah Nunggang

● Werna / Percetakan Selaras


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

● 【3 IN 1】 Sit-On, Ride-On, Car-on; terus bocah cilik nglipur bandara, kanthi tujuan lan adoh saka omah. Fungsi sing beda-beda nyukupi syarat-syarat bocah sampeyan.

● 【Ing Panyimpen & Stress kurang ad Gawe dolanan favorit bocah cilik utawa barang khusus khusus ing ruang panyimpenan ing kursi sing lungguh ing sacedhake lingkungan utawa zoo. Fungsi macem-macem ngidini wong tuwa kanggo nggugah bocah sing bosen ing bagasi sing digulung utawa kanthi gampang nanggung pundhak

● 【Meterial panganan kelas Lingkungan】 Digawe dening PP beracun kanthi bobot kanthi entheng sing aman kanggo numpak bocah. Sabuk kursi luwes bisa njaga supaya bocah. Ngalahake uga dilengkapi bantalan genggeman.

● 【Stabil 4 Wheels】 Desain rodha 4 unik menehi koper ditunggangi stabilitas lan safety. Ora perlu ngadeg kick utawa nunggang sing ora seimbang. Dek amba lan 4 desain rodha, nunggang nyenengake lan gampang dicekel bocah kanthi level keterampilan. Mung pindhah lan miwiti skuter. Roda bisu kanthi kualitase bisa lancar lan sepi. Bantalan bermutu suda nyuda getaran lan nggawe tunggangan sing luwih lancar.

● 【Gift gedhe】 Iku hadiah sing cocog kanggo ulang tahun, Natal! Wenehi bocah sing apik kanggo skuter fungsi / numpak! Dheweke bakal seneng numpak dolanan dhewe. Cocog kanggo bocah lanang lan bocah wadon wiwit umur 2-7 taun.

Fitur

● SKU: KL01

● PP + Harness

● 46 * 20,5 * 31CM

● Kalebet Kunci lan Kastor

● NW / GW: 1.6kg / 2.1kg

● Bocah-bocah Nunggang

● Werna / Percetakan Selaras

kl01-11


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan