3in1 Bocah Potongan Bayi Konversi

● Kit alur pengawal bocah klebu supaya gampang nganyarake kasur bocah kanggo digunakake kanthi lengkap

● Solid Kayu Solid Solid 2 Tingkat Laras

● Digawe saka kayu Pine New Zealand sing kuat saka alas sing lestari

● Rampung non-beracun

● Mimpin lan phthalate aman


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

Bungah ing banding modern ing pertengahan abad iki karo Crib konversi 3-ing-1!

Spindles bunder sing nggayuh nggawa pesona sing gampang, lan menehi rasa terbuka lan sumringah sing mbukak. Sisih kabeh spindle supaya sampeyan njaga mripat saka kabeh ngarepke, nalika loro posisi kasur sing luwes ngidini sampeyan maksimalake kepenak lan safety kanggo sampeyan lan bayi. .Anak Tata 3in1 sing Iki Ngonversi dadi loro ing amben bocah (rel klebu) lan awan, lan dibangun kanthi kayu saka kayu pinus New Zealand sing sustainable.

Apa sampeyan seneng palet sing kontemporer utawa dadi wektu kanggo nursery, sampeyan wis dijamin; pilih antara warna abu-abu modern, putih sing resik, utawa njupuk anyar kanggo kulawarga loro-loropaken / espresso loro-nada.

Fitur

● Kit alur pengawal bocah klebu supaya gampang nganyarake kasur bocah kanggo digunakake kanthi lengkap

● Solid Kayu Solid Solid 2 Tingkat Laras

● Digawe saka kayu Pine New Zealand sing kuat saka alas sing lestari

● Rampung non-beracun

● Mimpin lan phthalate aman

BC11-8


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan