2in1 Kayu Katon Tukang Kayu Katon

● Digawe dening pinus Organic New Zealand, kuwat lan kuwat.

● Cat Non-Toxic Eco, ora ana fixing sing cetha.

● Telung posisi dhasar luwes.

● Pisah panel pungkasan kanggo konversi menyang amben SMP.

● rel sing nglindhungi.

● kasur ora klebu

● Kasedhiya kanggo bayi / bocah cilik 0-8year

● Disertifikasi EN716


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

Perabot bayi bayi sing nduwe fungsi akeh kanggo crib bayi digawe utaman saka pinus padhet. Kanthi gampang bisa diowahi dadi amben SMP kanthi ngilangi ril sisih lan mbagi ujung sikil, nampilake telung posisi dhasar sing bisa diatur. Cocog saka 18 wulan ing mode amben bocah.

Cathetan: Iki minangka ranjang cot kualitas digawe saka pinus padhet, dudu versi sing entheng entheng digawe kayu lapis sing ngemot emisi formaldehida dhuwur sing bisa ngrusak kesehatan bayi.

Fitur

● Digawe dening pinus Organic New Zealand, kuwat lan kuwat.

● Cat Non-Toxic Eco, ora ana fixing sing cetha.

● Telung posisi dhasar luwes.

● Pisah panel pungkasan kanggo konversi menyang amben SMP.

● rel sing nglindhungi.

● kasur ora klebu

● Kasedhiya kanggo bayi / bocah cilik 0-8year

● Disertifikasi EN716

BC07-5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan