Khusus European 120x60cm Baby Cot

● Ukuran: 124x64x80cm

● Cocog karo kasur 120x60cm

● Dhuwur Dhuwur Tataran Tataran Tingkat

● Laras karo EN716 Standard

● Warna sing disesuaikan

● Kasur sing padha kanggo kasur 140x70cm & 130x69cm


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Product

Cot bayi Eropa sing khas bisa diselehake ing rong tingkat dhasar sing beda. Bayi sampeyan bakal turu kanthi aman lan kepenak minangka bahan sing tahan lama ing pangkeng kangkang wis diuji kanggo mesthekake yen menehi dhukungan awak sing dibutuhake. Dhasar empuk uga dilumpukake kanthi apik. kanggo sirkulasi udhara sing apik sing menehi anak ing iklim sing apik.

Fitur

● Ukuran: 124x64x80cm

● Cocog karo kasur 120x60cm

● Dhuwur Dhuwur Tataran Tataran Tingkat

● Laras karo EN716 Standard

● Warna sing disesuaikan

● Kasur sing padha kanggo kasur 140x70cm & 130x69cm

Layanan Kita

24 × 365 wektu lengkap digunakake kanggo sampeyan. Proses / tim ketat QC. Sampel gratis ing kasus tartamtu. Sistem aftersale lengkap. Proteksi desain / paten sing disesuaikan. Tutup nganyari informasi babagan pasar / pasar saben wulan. Kita tindakake prinsip "Ngluwihi pengarepan sampeyan"! Ayo kita kerja sama-sama ngarep-arep nggawa urip sing aman, sehat lan nyaman!

BC08-6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan