Coronavirus (COVID-19) lan ngrawat bocah

Yen sampeyan duwe anak siji utawa loro, terus tindakake saran kesehatan:

1.. Sampeyan ora bisa ngandelake bocah-bocah kanggo nyuwara topik sing angel. dadi sampeyan kudu ngetokake dhewe minangka sumber informasi.

2.. Supaya informasi gampang lan migunani , t rying supaya obrolan bisa produktif lan positif.

3.. Ngesahake keprihatinan lan supaya dheweke ngerti perasaane nyata. Kandhani bocah-bocah yen ora kuwatir lan galaken supaya bisa njelajah perasaane.


Wektu kirim: Apr-29-2020