Coronavirus (COVID-19) lan ngrawat bayi

Kita ngerti iki minangka wektu sing kuwatir kanggo kabeh wong, lan sampeyan bisa duwe kuwatir tartamtu yen sampeyan lagi ngandhut utawa duwe anak utawa duwe anak. Kita wis menehi saran saran babagan coronavirus (COVID-19) lan ngrawat wong-wong sing saiki kasedhiya lan bakal nganyari babagan iki, luwih ngerti.

Yen sampeyan duwe bayi enom, terus tututi saran babagan kesehatan masarakat:

1.. Terusake nyusoni bayi yen sampeyan nglakoni

2.. Penting, yen sampeyan terus ngetutake saran turu sing luwih aman kanggo nyuda resiko sindrom pati bayi tiba-tiba (SIDS)

3.. Yen sampeyan nuduhake gejala koronavirus (COVID-19) coba aja batuk utawa wahing bayi. Priksa manawa lagi ana ing ruang turu dhewe kayata cot utawa bakul Musa

4.. Yen bayi ora sehat karo kadhemen utawa demam aja nganti digodha supaya bisa dibungkus luwih saka biasane. Bayi mbutuhake lapisan sing luwih sithik kanggo ngedhunake suhu awak.

5.. Tansah golek saran medis yen sampeyan kuwatir karo bayi - manawa ana hubungane karo coronavirus (COVID-19) utawa masalah kesehatan liyane


Wektu kirim: Apr-29-2020