Restaurant Lipat Kayu Tray Stand

Fitur:

●Pigura kayu awet ngidini kanggo stabilitas kanggo ngawula pesenan luwih gedhe

●Desain engsel mbisakake panyimpenan ing papan cilik

● Nylon nyudo nyedhiyani support tambahan kanggo tray utawa bak supaya spilling

● tampilan serat kayu unik

●Enhanced presentation lan efficiency karo desain ramping lan kuwat iki

● Ndhuwurukuran47(L)x41.9(W)cm

●Ukuran ngisor 45,7 (L) x 40,6 (W) cm

 

●Dhuwur sakabèhé 81,30cm

 


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk:
    Stand tray kayu lempitan iki minangka alternatif sing apik kanggo stand tray logam, lan bakal dadi tambahan kanggo layanan kamar panedhaan.Engsel kualitas dhuwur ing tray stand iki mesthekake yen bisa nangani malah nampan paling abot pangan utawa bagéyan.Rong sabuk nilon kuwat jengkal ndhuwur stand iki kanggo nyilikake kamungkinan nampan spilled utawa bak.Sabuk iki uga gampang kanggo numpuk bagasi utawa tas ransel ing ndhuwur stand.Kajaba iku, engsel lipat stand iki nggampangake server nggawa ing lengen nalika ngirim panganan menyang meja.Uga gampang mbukak kanthi tangan siji.
    Desain klasik lan werna saka stand tray iki mbedakake saka kompetisi.Rampung kayu bisa disesuaikan kaya alam, mahoni, walnut utawa ireng utawa liyane supaya nambah presentasi nalika cocog karo dekorasi utawa skema warna.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan