Saran Coronavirus (COVID-19) nalika meteng

Yen sampeyan lagi ngandut, priksa manawa sampeyan ngerti saran, sing terus saya ganti:

1.. Wanita hamil wis menehi saran kanggo mbatesi kontak sosial sajrone 12 minggu. Iki tegese ngindhari kumpul gedhe, kumpul karo kulawarga lan kanca-kanca utawa rapat ing ruang umum sing luwih cilik kayata kafe, restoran lan bar.

2.. Terusake kabeh janjian antenatal nalika sampeyan sehat (aja kaget yen ana sawetara telpon).

3.. Yen sampeyan ora sehat karo tanda-tanda koronavirus (COVID-19), sebut wae rumah sakit lan priksa manawa sampeyan lagi ngandut.


Wektu kirim: Apr-29-2020